Data Nova har blitt sertifisert av Great Place to Work

Great Place To Work-sertifikat

Vi i Data Nova er svært stolte over å kunngøre at virksomheten har gjennomført medarbeiderundersøkelser og sertifiseringer gjennom Great Place to Work, som spesialiserer seg på kartlegging av de ansattes opplevelser på arbeidsplassen. Resultatene var en gledelig bekreftelse på vårt felles fokus på å bygge et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Great Place to Work kårer hvert år Norges beste arbeidsplasser. Sertifiseringen er resultatet av en grundig situasjonsanalyse,vurdert opp mot en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Organisasjonen ble målt innen kategoriene respekt, troverdighet, rettferdighet, stolthet, og fellesskap. Dette danner grunnlaget for Great Place to Work Trust Model.

Vi er stolte over å kunne annonsere at Data Nova er Great Place to Work-sertifisert, og at våre medarbeidere har gitt en svært høy score på bedriftskultur og arbeidsmiljø i hele organisasjonen. Data Nova er, og skal fortsette å være, en foregangsbedrift med vekt på mangfold og gode utviklingsmuligheter for den enkelte, med et kreativt arbeidsmiljø der alle skal finne sin plass og føler seg som en del av laget.

Takk til både kunder og medarbeidere for at dere bidrar til å gjøre Data Nova til en av Norges beste arbeidsplasser!

En stolt gjeng som nettopp har fått den gode nyheten!