Billettsalg med Window§hopping

Salg av billetter

Data Nova tilbyr en komplett løsning for salg av billetter via egen nettbutikk, mobilapp, selvbetjeningspunkter, fysisk billettutsalg, eller gjennom souvenirbutikk og serveringssted. Alle alternativer kan kombineres for å tilby den perfekte brukeropplevelsen for deres besøkende.

Skreddersydde billetter

Det er mulig å skrive ut billetter rett frakvitteringsskriveren, eller med en egen billettskriver. Billettene kan designes med egen logo og annen informasjon som dere ønsker å gi til de besøkende.

Billettkategorier

Med en billettløsning fra Data Nova kan man opprette og vedlikeholde et ubegrenset antall ulike typer billetter og billettkategorier. Disse kan enkelt opprettes og endres for å støtte ulike typer arrangementer, sesonger, og pakkeløsninger.

Integrasjon med Visit Oslo, Visit Norway, osv.

Data Nova har utviklet integrasjoner mot flere av de regionale og sentrale Visit-organisasjonene slik at billetter kjøpt eksternt kan skannes direkte i salgspunkt eller innslipp.

Skoleklasser og grupper

Løsningen er tilrettelagt for booking av skoleklasser og grupper, med egne billetter og priser for denne kundegruppen. For salg til grupper, for eksempel turister, kan det være ulike regler for betaling i forkant eller via faktura i etterkant.

Turoperatører og andre samarbeidspartnere

Data Nova har utviklet en helt unik partnerløsning som gir turoperatører og andre partnere tilgang til en egen salgskanal hvor de kan logge inn og hente ut billetter etter behov. Disse vil fungere sømløst på samme måte som billetter solgt gjennom andre kanaler.

Billettsalg via nett

Data Nova har lang erfaring med å utvikle og skreddersy nettløsninger for billettsalg og booking. Vi kan tilby komplette, responsive og moderne nettsider –  eller integrere med en eksisterende nettside.

Kredittsalg, kredittvurdering og innkreving

Med en billettløsning fra Data Nova kan man enkelt definere kredittgrenser og kredittstopp ved ubehalte fakturaer, slik at kundefordringer håndteres enkelt og sømløst uten "bakveier" og usynkroniserte registre.

Billettskanning eller innslipp via sluse/port

Løsningen tilbyr både manuell billettvalidering med mobile skannere, stasjonære arbeidsstasjoner, eller via helautomatiske skannere knyttet til mekaniske dører og porter. Data Nova har lang erfaring med å tilby slike løsninger, og kan bistå med både tekniske og praktiske forhold i planlegging og gjennomføring.

Statistikk på salg og besøk

Data Nova tilbys vært gode statistikk- og analyseverktøy sømløst integert med hele billettløsningen. Her er det enkelt å definere egne rapporter, favorittrapporter og mailrapporter. Brukeren har tilgang til et funksjonsrikt verktøy for å definere rapporter bl.a. på intervaller eller tidsperioder, spesifikke varer, billetter eller varegrupper, og besøksstatistikk med relevante opplysninger. Rapportene kan også vise salg og besøk per salgskanal, salgssted, salgstidspunkt, og billettdetaljer –  for eksempel billetter solgt via nettbutikk, i butikk, via selvbetjening, eller via Visit Oslo.