Brukerstøtte

Data Nova har interne ressurser eksklusivt dedikert til alle former for kundeoppfølging – fra prosjektstyring, utvikling, opplæring, installasjon, drift og brukerstøtte. Data Nova har ikke satt ut noe av supportvirksomheten til eksterne aktører, men gjennomfører denne operasjonen i tett kontakt med andre arbeidsgrupper i vår organisasjon.

Å være tilgjengelige for våre kunder er ett av Data Novas viktigste suksesskriterier.

Våre kundekonsulenter har mange års erfaring med å håndtere alle former for brukerstøttehenvendelser – fra grunnleggende brukerspørsmål eller programvareavvik, til maskinvarestans og utfordringer i driftsmiljø.

Våre konsulenter sitter primært i Oslo, med erfarne team i våre partnerkontorer i India. Dette gir oss både en fordel ved at våre konsulenter følger arbeidstider i flere tidssoner og kan starte dagens arbeidsoppgaver svært tidlig. Samtidig gir geografisk spredning ekstra trygghet med tanke på teknisk redundans og kompetansefordeling i våre egne driftsmiljøer.

Supporttjenestene og åpningstidene tilbys for ulike nivåer og behov, beskrevet i vår Service Level Agreement.

Våre støttekanaler kan oppsummeres slik:

Brukerstøtte via telefon

Mange brukere ønsker å snakke med Data Novas konsulenter direkte via telefon. Vi er ikke avhengige av en ekstern telefonoperatør og bruker ingen automatiske tjenester, men tar i stedet innkommende samtaler selv – på en måte som gjør oss tilgjengelige og personlige for våre brukere.

Brukerstøtte via E-post

Et økende antall av våre brukere ønske å kontakte oss via E-post og digitale tjenester, som gir bedre sporbarhet og kommunikasjonshistorikk. Vår brukerstøtteavdelings tiltak for å tilgjengeliggjøre dette tilbudet og implementere rutiner for rask behandling har gjort denne formen for brukerstøtte til et svært populært og effektivt alternativ for å få rask hjelp ved behov.

Brukerstøtte via fjernstyring

Ved behov kan Data Novas konsulenter koble seg opp til arbeidsstasjonene for å feilsøke eller løse utfordringer øyeblikkelig. Dette blir normalt gjort som en planlagt aktivitet eller i dialog med en bruker, for å raskt adressere situasjoner som kan korrigeres av teknisk personell.

On-site brukerstøtte

Data Novas konsulenter drar ofte ut til kunder over hele landet for å gjennomføre planlagte aktiviteter, opplæring, eller oppgraderinger av driftsmiljøet.

Brukerstøtte via tredjepart

Data Nova kan også tilby utflagging av deler av brukerstøtten gjennom en kvalifisert tredjepart.