Butikkdata

Data Nova er en ledende leverandør av butikkdataløsninger. Nedenfor beskriver vi noen av de ulike maskinvarealternativene vi tilbyr.

Tradisjonelle arbeidsstasjoner

Data Nova tilbyr flere nøye utvalgte kasseløsninger for ulike driftsmiljøer som er svært sterke og robuste. Vårt mest populære alternativ er en arbeidsstasjon med Intel i5-prosessor, 8 GB RAM, 128 SSD harddisk og kapasitiv berøringsskjerm for økt responsivitet Den avanserte prosessorkraften og høye RAM-kapasiteten gjør systemet i stand til å utføre komplekse oppgaver uten merkbar forsinkelse. SSD-disken har ingen bevegelige deler, noe som gjør den mer stabil og rask. I tillegg er maskinen vifteløs, som gjør den stillegående og elegant, og skjermen kan vippes 90 grader for å tilpasse for ulike bruksbehov. Maskinen er både vann- og støvsikker, som gjør den optimal for utfordrende arbeidsforhold – som en butikk med mye aktivitet. Løsningen kjører på Microsoft Windows 8, og kan kobles opp mot en rekke ulike typer periferiutstyr, som kundedisplay, kvitteringsskriver, POS-keyboard, kasseskuff, strekkodeleser, kortleser, bankterminal, vekter, med mer.

Betalingsterminaler

Data Nova er partnerleverandør og har integrasjoner mot alle de store bankleverandørene, blant annet Nets og Point. Gjennom disse integrasjonene tilbyr vi trygg og sikker kommunikasjon med alle de vanligste bankterminalene – på en måte som møter alle krav om datasikring og transaksjonshåndtering. Avstemming og kommunikasjon mot bankløsningene, med offline-modus og ettersynkronisering, er også håndtert gjennom våre rutiner.

Selvbetjeningspunkter

Data Nova leverer en rekke ulike former for selvbetjeningspunkter – både for prisoppslag, vare- og tjenestekjøp eller andre former for tjenester. Disse punktene er brukervennlige og kan designes og vedlikeholdes på linje med andre salgspunkter i driftsmiljøet. Vi tilbyr en rekke ulike kombinasjoner av maskinvare med spesialutstyr som bankterminal og billettskriver, og mulighet for både innendørs- og utendørsbruk.