Karrieresenter

Fullstack-utvikler

Data Nova er alltid på utkikk etter flere skarpe hoder til våre utviklingsteam i Oslo. I 2022 har vi et særlig fokus på å utvide våre arbeidsgrupper for produktutvikling og kvalitetssikring av web-løsninger og mobil-apper. Stadig økende etterspørsel etter våre markedsledende produkter gjør vårt utviklermiljø til et kreativt og innovativt arbeidsmiljø. Les mer om hva stillingen innebærer og send en søknad til jobb@datanova.no.

Fagkonsulent, prosjektleder, og forretningsutvikler

De siste årene har vært utfordrende for mange, men våre kunder har vært gode på å omstille seg for nye markedsbehov og tekniske krav. Data Nova har vært både pådriver og samarbeidspartner i mange viktige tiltak gjennom denne perioden, og vi ønsker å utvide vårt kundeteam med flere flinke personer som forstår retail-bransjene og deres unike behov. Hvis du føler dette kan være noe for deg, send en søknad til jobb@datanova.no.

Åpne henvendelser

Data Nova er i stadig vekst og er alltid på utkikk etter initiativrike og kvalifiserte personer til organisasjonen.

Alle stillinger utlyses på finn.no, men du kan gjerne sende en åpen henvendelse der du forteller litt om deg selv og hva du kan bidra med.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale på E-post jobb@datanova.no eller ring daglig leder Hanne Valen-Sendstad på mobil 907 61 965.

Fordelsprogram for ansatte

Data Nova tilbyr et omfattende utvalg av fordeler og frynsegoder for å skape et godt og sammensveiset arbeidsmiljø og en omsorgsfull bedriftsprofil.

Ekstra komfort

Ansatte får anledning til å personlig tilpasse sin arbeidsplass, med tilrettelegging for spesielle behov, samt muligheten til tilpasset arbeidsordning dersom dette er ønskelig.

Grønne valg

Bedriften stiller el-biler til disposisjon for ansatte, oppfordrer til aktiviteter og lunsj i egen hage, og tilbyr nærhet til turmuligheter i Frognerparken.

Sosiale aktiviteter

Vi har satt opp et eget pause- og spillrom for avveksling, kjører jevnlige ping pong-turneringer i hagen, og samles for en månedlig lønningspils- og pizza på huset.

Sunne tilbud

Bedriften sponser lunsjordning med variert tilbud matvarer, samt gratis tilgang på fersk frukt, kaffe og te. I tillegg har vi en personlig trener som tilbyr skreddersydde gruppetimer på huset.

Personlig utvikling

Ansatte får frihet til å fokusere på egne "passion projects", tilpasse og utvikle stillingen i tett dialog med ledelsen, samt mulighet for kompetanseutvikling og tilrettelegging for studier.

Ekstra trygghet

Ansatte får reise- og ulykkesforsikringer, behandlingsforsikring, samt mulighet til finansiell og juridisk rådgivning gjennom bedriftens bankforbindelser.

Sosialt ansvar er et viktig tema for Data Nova, og vi støtter hvert år hjelpeorganisasjoner både lokalt og internasjonalt med en større sum fordi vi ønsker å gi så det monner til dem som trenger det mest.