Spesialutstyr

Data Nova leverer en mengde ulike typer maskinvare gjennom våre samarbeidspartnere. Vi tester våre alt utstyr grundig, og er så trygge på at vi leverer toppkvalitet at vi tilbyr en svært god innbytteordning for å gi ekstra sikkerhet til våre brukere dersom noe uforutsett skulle skje.

Arbeidsstasjoner

Data Nova leverer en rekke «alt i ett»-løsninger, og har god erfaring med at færre komponenter reduserer risiko ved installasjon og bruk. Våre maskinvareløsninger er robuste og tilpasset røffe bruksmiljøer – med god toleranse for både vann og støv. Vi leverer maskinvareløsninger tilpasset ethvert driftsmijlø, med skjulte oppsett, store berøringsskjermer, strategisk plasserte kundeskjermer, og selvbetjeningspunkter hvor kundene kan gjøre varesøk og avslutte en handel.

Periferiutstyr

Vi tilbyr en rekke ulike utvidelsesmuligheter til våre arbeidsstasjoner – for eksempel kvitteringsskrivere, kasseskuffer, bankterminaler, skannere, vekter, smartkort og armbånd. Alle disse komponentene åpner nye muligheter for å gjennomføre ulike arbeidsoppgaver, effektivisere og sikre arbeidsflyten og øke kundeinteraksjon og tilfredshet i salgssituasjonen.

IT-utstyr

I tillegg til utstyr spesielt tilrettelagt for salgsvirksomhet, tilbyr Data Nova også alle typer maskinvarekomponenter som er nyttige for administrasjon og generell bruk av våre IT-løsninger. Eksempler kan være laserskrivere, backup-disker, rutere og switcher, eller mus og tastatur.

Håndholdte enheter

Siden Data Nova utvikler og leverer en rekke mobile tjenester, tilbyr vi også robuste og kompakte maskinvarealternativer som gir våre brukere mange muligheter for å finne en modell som møter deres unike behov. Vi leverer både CPT- og PDA-terminaler, i tillegg til flere mobile arbeidsstasjoner og nettbrett for mobilitet ved kundesalg og administrative oppgaver.

Sikkerhetsløsninger

Data Nova har stort fokus på sikkerhet i våre løsninger, og dette er også en viktig del av våre leveranser til en rekke bransjer innen både varehandel og kultursegmentet. Disse løsningene omfatter blant annet ulike former for kontanthåndtering, låssystemer, turnstiles, porter, dører og skap – sømløst integrert med Data Novas programvareløsninger.