Systemintegrasjoner

Data Nova har integrert våre forretningssystemer med de aller fleste bransjeledende løsninger innen tilgrensende og nødvendige funksjoner.

Data Novas konsulenter har lang og god erfaring med å gjennomføre integrasjoner mot mange ulike typer systemer – blant annet for logistikk, analyseverktøy og regnskapsprogrammer. Normalt vil vi enten gjøre dette med integrasjoner mot eksterne API-løsninger, innlesing av proprietære eller standardiserte filformater (f.eks. XML, CSV eller XLS), eller ved å kommunisere direkte mot eksterne databaser. Hvis det er snakk om kommunikasjon mot maskinvareløsninger, kan det også være protokoller og andre typer elektriske interfaces.

Løsningen er integrert med alle de ledende løsningene innen logistikk, økonomi og regnskap, CRM, CMS, og en rekke andre nøkkelfunksjoner innen butikk- og kjededrift. Løsningen er utviklet for å kobles rett på et etablert driftsmiljø, slik at eksisterende løsninger kan videreføres i et oppsett som tar i bruk Data Novas produkter og tjenester.