Window§hopping webShop

Window§hopping webShop er en moderne nettbutikkløsning fra Data Nova AS.

Nettbutikken er sømløst integrert med Window§hopping ERP, som gjør det lett å vedlikeholde varer, kunder og ordre i nettbutikken på samme måte som andre butikker og utsalgsmetoder i virksomheten.

Et ekstra utsalgssted, økt eksponering

Nettbutikken blir dermed som en ekstra butikk uten et fysisk bedriftslokale, som alltid er åpent, og som gir økt eksponering til de fysiske butikkene.

Nettbutikken blir en egen salgskanal som supplerer fysiske butikker, bemannede salgspunkter, selvbetjeningsløsninger, og mobile løsninger.

Mange leveringsalternativer

Med en nettløsning fra Data Nova er det enkelt å tilby både hjemlevering, og «klikk og hent». Utleveringssteder og utsendelser kan fordeles mellom utsalgssteder og sentrallagre etter virksomhetens egne behov.

Enkel betalingsløsning

Nettløsningen kan ta imot betaling via bank- og kredittkort via Nets eller Payex, nedbetalingsplaner via Klarna, eller Vipps og tilsvarende mobilbetalingsløsninger. Det er selvfølgelig også mulig å tilby salg med faktura.

Nettbutikk for de kravstore

Selg produkter, billetter og tjenester fra én og samme nettbutikk.

Nettbutikken inneholder en komplett bookingløsning med setekart og utleiefunksjoner.

Med Window§hopping webShop er det mange muligheter for å ta i bruk annen funksjonalitet i Data Novas programpakke – blant annet kundeklubb og lojalitetsløsninger, elektroniske kvitteringer, fondelsprogrammer gjennom mobil-app, og en rekke annet.

Velg din grafiske profil

Nettbutikken leveres med ferdige maler for et moderne og responsivt layout og design tilpasset ulike visningsflater (PC-skjerm, nettbrett og mobil). Løsningen kan enkelt tilpasses virksomhetens grafiske profil med egne logofiler og farger.

Bygg et nettsted som reflekterer virksomheten

Nettløsningen inneholder et komplett publiseringsverktøy for CMS-innhold, blogg og liknende.

Løsningen er søkemotoroptimalisert, med muligheter for å implementere egne SEO-grep, og integrere med eksterne analyseverktøy som Google Analytics – også Enhanced Ecommerce for flere sporingsmuligheter.

Data Nova kan tilby hosting, med EV-SSL-sertifikat for ekstra trygghet, eller oppsett av nettbutikken hos eksterne tjenesteleverandører, og integrert mot andre publiseringsverktøy.

Gode analyseverktøy

I tillegg er Window§hopping webShop sømløst integrert med Window§hopping Analytics, som gir en lang rekke rapporterings- og analysemuligheter – blant annet sammenstilt med andre virksomhetsområder, som butikker.